
Meie Lepaniidi mahetalus on umbes 70 utte koos lastega, kümmekond vahvat sarvilist ja sarvitut kitse, mõned kassid, lambakoer Bosse koos uute valgete hundimurdjate Dan´i ja Zeta ning nende järeltulijatega
Flash Calendar- Nature Theme
kolmapäev, 3. juuni 2009
ja sellised nad siis tulid....

Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Näevad väga isuäratavad välja! Räägiksid sa tegemisprotsessi lahti ka? Ma ise praeguste soojade ilmadega olen küll läinud eriti laisale ja juuretise/laabivabale programmile üle ja muudkui hapendan ja kuumutan kitsepiima kohupiimaks.
VastaKustutaNo tegemine ei erine mitte väga palju teise juustu tegemisest...Algus on sama...kuumutan, panen laabi - juuretise ning lasen kalgenduda. Seejärel lõikan kuubikud ning segan..lasen natuke (u 10 minutit) seista ja segan uuesti..nii umbes 3 korda. Ja siis panen juustumassi nõrguma, ilma kuumutamata ja ilma raskust lisamata. Peale nõrgumist jätta toatemperatuurile hapnema u 12 tunniks ning seejärel lõikan umbes 1,5 cm paksused viilud nind panen soolase vadaku siise soolduma(3 triiki supilusikat soola ja 1 l vadakut)Soolvees hoian vähemalt 12 tundi. Peale sooldumist lõikan kuubikud...lisan maitseaineid - kas küüslaugupulbrit, basiilikut, tüümiani vms(kõike kuivatatult)Panen kõik purki ja valan toiduõli peale, sest muidu läheb halvaks.
VastaKustutaLoodan et said mu keerulisest seletusest aru, sest tegelikult asi nii keeruline ei ole:D
Aitäh õpetamast! Ma proovin tuleval nädalal järele ja kui hätta jään tulen praktikale :)
VastaKustutaVõtan sind rõõmuga vastu :D
VastaKustuta