Flash Calendar- Nature Theme

kolmapäev, 3. juuni 2009

ja sellised nad siis tulid....

Üks sai siis tehtud tüümianiga, üks basiilikuga ja ülejäänud kolm küüslauguga. Loodan, et homseks on piisavalt maitsestunud ja saame õiged maitsed kätte:D

4 kommentaari:

  1. Näevad väga isuäratavad välja! Räägiksid sa tegemisprotsessi lahti ka? Ma ise praeguste soojade ilmadega olen küll läinud eriti laisale ja juuretise/laabivabale programmile üle ja muudkui hapendan ja kuumutan kitsepiima kohupiimaks.

    VastaKustuta
  2. No tegemine ei erine mitte väga palju teise juustu tegemisest...Algus on sama...kuumutan, panen laabi - juuretise ning lasen kalgenduda. Seejärel lõikan kuubikud ning segan..lasen natuke (u 10 minutit) seista ja segan uuesti..nii umbes 3 korda. Ja siis panen juustumassi nõrguma, ilma kuumutamata ja ilma raskust lisamata. Peale nõrgumist jätta toatemperatuurile hapnema u 12 tunniks ning seejärel lõikan umbes 1,5 cm paksused viilud nind panen soolase vadaku siise soolduma(3 triiki supilusikat soola ja 1 l vadakut)Soolvees hoian vähemalt 12 tundi. Peale sooldumist lõikan kuubikud...lisan maitseaineid - kas küüslaugupulbrit, basiilikut, tüümiani vms(kõike kuivatatult)Panen kõik purki ja valan toiduõli peale, sest muidu läheb halvaks.
    Loodan et said mu keerulisest seletusest aru, sest tegelikult asi nii keeruline ei ole:D

    VastaKustuta
  3. Aitäh õpetamast! Ma proovin tuleval nädalal järele ja kui hätta jään tulen praktikale :)

    VastaKustuta
  4. Võtan sind rõõmuga vastu :D

    VastaKustuta